Hantverkare Immense Wise
Immense Wise Logo Affiliated Business News
1
Vad är natursten restaurering? Sten slipning är ett utmärkt effektivt sätt att ta bort repor, tråkiga fläckar och scuffs på stenens yta. Detta är effektivt en abrasiv process som ger tillbaka den ursprungliga glansen av din valda sten. En skicklig professionell kommer att vara utrustad med den stenspecifika kunskap som krävs och kommer att stödjas med utbildning och ackrediteringar.

Du kommer att kunna välja vilken yta du vill uppnå, oavsett om det är en matt eller glänsande glans. Diamantslipande dynor används för att uppnå detta genom att jämna ut ytan; Denna process kräver att vatten används så det är absolut nödvändigt att din valda expert tar åtgärder för att skydda dina möbler, väggar och plintar. Denna process kan användas för både inre och yttre stenplattor.

Natursten i sin natur är porös. Det betyder att det kan skadas av sura lösningar som apelsinjuice, vinäger eller kökshandlade köksmedel. Vissa kan utvecklas till fläckar som är synliga och inte kan avlägsnas. Skadliga kemikalier i rengöringsmedel kan skada din stengolv, vilket leder till eventuell korrosion och missfärgning. Det finns ett svar för att skydda din omhändertagna sten mot detta, kallad stentätning. Denna process görs ofta för hand för att säkerställa att den är klar till de högsta möjliga standarderna och kommer att erbjuda fläckmotstånd.

Comments

  1. 0
    Elicia589

    Elicia589 370 days ago Permalink

    När restaureringen av sten har avslutats kommer din utvalda professionell att diskutera ett regelbundet underhållsprogram.

Who Upvoted this Story

Join Our Newsletter:


What is Immense Wise?

Immense Wise is a social network where you can share your news, meet friends and communicate with them, discuss any topic or event that may be of interest for you!

Latest Comments
Affiliated Business RSS Subscribers